Spennende ny forfatter hos Comino Forlag

Tittel: En dør på gløtt

Forfatter: Marianne Grung Farsund

Forlag: Comino Forlag AS

Sjanger: Roman

Utgivelsesår: 2014

ISBN: 978-82-93325-03-1

 

«En dør på gløtt» er en roman om lengsel, forelskelse og forbudt kjærlighet. Hovedpersonen Ane er lykkelig gift med to barn, en kreativ jobb hun trives med og alt er såre vel. Så kommer Tom inn i livet hennes, og det skjer som vel kan skje hvem som helst av oss når som helst – forbudt forelskelse oppstår. Og Ane er visst på et punkt i livet sitt der hun trenger den spenningen dette gir, selv om hun ikke akter å la det gå for langt heller. 

Det var jo ikke kjærlighet dette nye. Kun et lite blaff, som en champagnerus som fort vil gå over. Hun skal ikke rote det til. Det er bare en flørt. Ikke noe å bry seg med. Alle blir jo begeistret for andre innimellom. Selv gifte blir det. Hun er ikke så naiv. Hun må bare vite hva hun har, ikke tro at gresset er grønnere på andre siden av gjerdet.

Men selvsagt, hadde jeg nær sagt, innleder Ane et forhold med Tom og livet hennes blir komplisert og vanskelig. Det er for mye som står på spill for henne, Eiliv og barna, familien deres. Ane innser at hun kan ikke risikere å ødelegge dette, og hun finner ut at hun må prøve å støte fra seg Tom, oppføre seg slik at han vil bryte, så hun slipper å gjøre det selv.

Kvelden etter legger hun seg tett inntil Eiliv mens angsten napper henne i brystet. Hvordan kan Tom fortsette å holde på henne og elske henne etter måten hun har oppført seg på? Hun har testet ham på alle måter for at han skulle se vrangsiden hennes og komme seg unna. Hun har krenket ham og gjort ham liten.

Marianne Grung Farsund skriver godt om almenmenneskelige ting som det er lett å ha gjenkjenning på. En spennende romandebut dette!

 

last ned (1)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: